Pofta Pescarului

Gatim ce pescuim intr-o locatie de vis situata pe malul marii, cu un peisaj feeric, departe de stresul si agitatia cotidiana, unde se aud doar valurile marii si pescarusii. Este oaza ta de liniste si relaxare, un loc in care iti vei dori sa tot revii.

Terasa Stefan

Terasa, restaurant si cazare pe promenada din Costinesti, langa Hotel Azur va asteaptam cu preparate traditionale si internationale in portii generoase.

Restaurant rustic Poienita Costinesti

Va asteptam la numai 3 metri de plaja intr-o atmosfera rustica sa savurati din produsele traditionale romanesti acompaniati de muzica LIVE cu renumiti artisiti populari.

Autoservire MIRCO Costinesti

Autoservirea MIRCO va ofera meniuri gustoase si proapsete ca la mama acasă.

Ciorbe, fripturi la tavă şi la grătar, şniţele, costiţe, tochituri, spaghete etc. toate acestea vă aşteaptă gata preparate. Modelul autoservire (împinge tava) este ideal pentru o masă caldă, rapidă şi gustoasă.

Terasa – Pizzerie NOEMI Costinesti

Terasa NOEMI este situata in apropierea Obeliscului si va asteapta cu un meniu variat de preparate traditionale, italienesti si diverse sortimente de pizza.

Salon evenimente Razvan Holiday Costinesti

Salonul de evenimente Razvan Holiday din Costinesti cu o capacitate de 50 locuri organizeaza botezuri, majorate, petrecri private, revelion, team-buliding-uri la preturi avantajoase. Salonul este deschis si in extra sezon.

De asemenaea va punem la dispozitie 10 camere complet utilate cu baie, tv led, aer conditionat, frigider si un bar unde puteti servi dimineata o cafea si un suc intr-o atmosfera cat mai placuta.

Terasa ITI BITI Costinesti

Amplasata pe Faleza, Terasa ITI-BITI va asteapta intr-o ambianta placuta sa petreceti momente de relaxare la malul marii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *